Aircondition service i Lystrup, Hjortshøj, Egå og Risskov

Er bilens aircondition defekt? Det kan både skyldes lækager på slanger, utætte pakninger, skader på kondensator eller en kompressor, der ikke kører ordentligt.

Reparation af aircondition i en bil er ikke noget, man skal kaste sig over selv. Det kræver en fagmand og det rigtige udstyr, da bilens airconditionanlæg arbejder under tryk og nemt kan ødelægges, hvis man ikke ved, hvad man laver.

Derfor skal du altid gå til en fagmand, hvis bilens aircondition skal repareres. Hos Bespoke Carservice i Lystrup, lige ved Hjortshøj, Egå og Risskov, klarer vi nemt den slags. Og vi laver også gerne service på dit aircondition anlæg, så du er sikret, at dit aircondition anlæg er køreklart til sommerferien eller til at afdugge vinduer i de kolde og våde måneder.

Få renset bilens aircondition jævnligt

Hvis du undlader rens af bilens aircondition, risikerer du bakteriedannelse i dit system. Det kan blandt skabe en ubehagelig lugt, når systemet startes, samt påvirke personer med allergier negativt. Vi anbefaler derfor altid rens af bilens aircondition minimum hvert andet år, hvilket vi nemt kan klare på vores værksted i Lystrup, nær Hjortshøj, Egå og Risskov.