SERVICEEFTERSYN I LYSTRUP & HJORTSHØJ

Book dit næste serviceeftersyn hos Bespoke Carservice

Vi er kvalificeret til at servicere alle bilmærker.

Bestil dit serviceeftersyn

Vi laver service efter fabrikantens forskrifter

Vi servicerer bilen efter fabrikantens forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Derved kan du trygt få serviceret din bil hos os og bevare fabriksgarantien.

Automester Olieservice 1399kr. inklusiv moms

Få serviceeftersyn hos Bespoke Carservice i Lystrup, lige ved Hjortshøj

Hvorfor skal min bil til service?

Et ordentligt serviceeftersyn er en vigtig forebyggelse mod større skader og dyre reparationer, så regelmæssig service er med til at holde driftsomkostningerne nede i bilens levetid.

Det er f.eks. billigere at få skiftet tandremmen inden den springer og laver skader på både ventiler og stempler, og en hel del mere sikkert at få skiftet sine bremser inden du hører skurrende lyde hver gang du træder på bremsepedalen.

Et service er ikke lovpligtigt, ligesom bilsyn er, men i den periode, hvor der er garanti på din bil, er det et krav, at du overholder de serviceeftersyn, som bilimportøren foreskriver for netop din bil. Ellers kan du risikere, at garantien bortfalder.

Biler, der har overholdt service i deres levetid har generelt også en højere salgspris end tilsvarende biler uden de rigtige stempler i servicebogen.

Serviceeftersyn hos Bespoke Carservice | Lystrup | Hjortshøj

Hos Bespoke Carservice i Lystrup, lige ved Hjortshøj, tilbyder vi skræddersyet service til din bil. Book service online, og så finder vi den helt rigtige pris på service til dig.

Når du får lavet service hos Bespoke Carservice, er du sikret, at bilens garanti beholdes. Vi anvender nemlig udelukkende reservedele af en kvalitet, der tilsvarer de originale dele, og foretager service efter producentens og bilimportørens forskrifter. Og du får selvfølgelig stempel i servicebogen!

Så skal du have lavet serviceeftersyn i Hjortshøj eller Lystrup, så kig forbi Bespoke Carservice.